Захід з пожежної безпеки.

Сьогодні безпека життєдіяльності людини є необхідністю. Кожен може почуватися безпечно тільки тоді, коли добре знатиме основи пожежної безпеки в побуті і правила поведінки під час пожежі. Щороку на пожежах гинуть майже 2500 людей, майже 70% загиблих попрощалися з життям через необережне поводження з вогнем. Одне з найважливіших завдань навчального закладу - охорона життя і здоров'я учнів. А це означає, що потрібно не тільки створити безпечні умови для їх перебування в школі, а й навчити дітей правилам безпечної поведінки, ціннісному ставленню до власного здоров'я.
 В 4-А класі була проведена театралізована вистава "Пожежа -найстрашніша біда!" з метою розширити знання учнів про причини виникнення пожеж, повторити правила пожежної безпеки, виховання бережливого ставлення до свого життя і здоров я та до життя оточуючих. 

Школярі із захопленням спостерігали за змістом вистави та емоційно реагували на події, намагалися визначити: вогонь - друг, чи вогонь - ворог. Було цікаво спостерігати за поведінкою героїв казки та порівнювати себе з ними. 
Цей захід, крім того, що навчив не жартувати з вогнем, приніс радість, втіху та масу задоволення!



Комментарии